Inici
Qui som?
Portes obertes 2025
Principal
Calendari portes obertes
Requisits per accedir als cicles
Sessions portes obertes
Galeria
Notícies
On som?
Estudis
GM Activitats comercials
GM Atenció a persones en situació de dependència
GM Cuina i gastronomia
GM Cures auxiliars d'infermeria
GM Gestió administrativa
GM Instal·lacions de telecomunicacions
GM Serveis en restauració
GS Administració i finances
GS Direcció de cuina
GS Educació infantil
GS Higiene bucodental
GS Màrqueting i publicitat
GS Sistemes de telecomunicacions i informàtics
IFE Auxiliar en vendes i atenció al públic
FPI Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics (IC01)
FPI Auxiliar de vivers i jardins (AR03)
FPI Auxiliar de serveis de restauració i cuina (PFI HT06)
PFI Auxiliar de comerç i atenció atenció al públic (PFI CM02)
Formació ocupacional
Activitats
EMPRENEDORIA
Contacte
Serveis
Borsa de treball
Assessorament i reconeixement
Carta de serveis
Acreditació de competències
ERASMUS+
Campus
Moodle
Moodle antic
Classroom
Cisco Academy
LLIBRES 2025-26
Blogger (Anglès)
Formulari professorat nou
Formulari de sortides
Formulari de visites
Eines de gestió
Ieduca
Portal de centre
Qbid
FP Dual
Gmail
Inici
Documents
Projecte educatiu de centre i projecte lingüístic (PEC)
Política qualitat
Normes d'organització i funcionament (NOFC)
Programació general anual (PGA)
Carta de compromís alumnat major
Carta de compromís menors
Pla d'emergència
Estratègia digital de centre (EDC)
Estratègia
Cultura digital
936746708
a8076637@xtec.cat
GS Direcció de cuina
DIRECCIÓ DE CUINA
1r CURS
Control de proveïment de matèries primeres
Processos de preelaboració i conservació en cuina
Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina
Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària
Gastronomia i nutrició
Gestió administrativa i comercial en restauració
Recursos humans i direcció d’equips en restauració
Itinerari personal per a l'ocupabilitat I
Sostenibilitat aplicada al sistema productiu
Anglès professional
Servei de sala
2n CURS
Processos d’elaboració culinària
Gestió de la producció en cuina
Digitalització aplicada als sectors productius
Itinerari personal per a l'ocupabilitat II
Projecte intermodular
PRESENTACIÓ PORTES OBERTES 2025
FITXA DEL CICLE
IMATGES DEL CICLE
Share by: